+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Szállítási feltételek

Szállítás

A megrendelt termékeket  a DPD futárszolgálattal küldjük el a megadott címre, de  igény szerint, előre egyeztetett időpontban a terméket személyesen is átveheti  Érden, Bakonyi utca 66/a szám alatt  és Budapesten, Velencén is.

Szállítási díj: 1500 Ft

A szolgáltató a szállítási díjak változtatásának jogát fenntartja! Az új díjszabás a weboldalon történő megjelenésekor lép hatályba.

Termékek vételára: a kiválasztott termékek mellett feltüntetett ár bruttó fogyasztói ár. A forgalmazó a termékek vételárának változtatási jogát fenntartja ! Az új vételár a webshopban történő megjelenésekor lép hatályba.

Szállítási határidő: a munkanapokon 12:00 óráig leadott megrendelést, a rendeléstől számított 2- 4 munkanapon belül házhoz szállítjuk ,amennyiben a megrendelt termék raktárunkban rendelkezésre áll. Azon termékeket, amelyek jelenleg nincs készleten/raktáron, azok külső raktárunkból kerülnek előrendelhető státuszba, a szállítási idő 7-10 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő lehetőségeknél a Vásárlóval telefonon egyeztetett időpontban szállítunk.

Fizetési lehetőségek
A megrendelt termékekről szóló számlát banki előreutalással lehet kiegyenlíteni.

Lehetőség van a termék személyes átvételére is,( Érd, Budapest) a megadott elérhetőségeink valamelyikén előre egyeztetett időpontban.

Banki előre utalással történő fizetés esetén a vételárat és a szállítási díjat is bankszámlánkra kell utalni. ( Babos-Varga Klára EV. 71800037-16183300)

Sikertelen kézbesítés: amennyiben kiszállító partnerünk a megadott címen nem tudja kézbesíteni a csomagot, írásos értesítést hagy, illetve megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot – ezért célszerű telefonszám megadása az adatok rovatban. Ezt követően a következő munkanapon ismételten megkísérli kézbesíteni a csomagot. Ha a következő alkalomkor sem sikerül a csomagot kikézbesíteni, mi fogjuk a Vásárlóval felvenni a kapcsolatot.

HA A TERMÉK SÉRÜLT: javasoljuk átvételkor, még a futár jelenlétében a csomagot kibontani és ellenőrizni a termék épségét.

A Vásárlónak lehetősége van a terméket visszaküldeni, amennyiben a szállítás napján fényképpel igazolja, hogy a megrendelt termék sérülten érkezett.

TERMÉKGARANCIA:  a forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályban (151/2003.(IX.22.)sz. Kormányrendelet) meghatározott szavatosság illetve jótállás érvényes. A minőségi hibás terméket és az eredeti számlát a hiba megnevezésével kérjük visszajuttatni címünkre (Babos-Varga Klára, 7100 Szekszárd, Keselyűs 11.)

Cseregarancia: a cserével kapcsolatos valamennyi költség a vásárlót terheli. A cseregarancia kizárólag új, sérülésmentes állapotban lévő termékre érvényes az eredeti számlával együtt.