+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Festett bútorok a webshopban!

 

Nos, amellett, hogy szívesen megyek el hozzád újragondolni saját tárgyaidat, otthon szabad perceimben szintén festek, újítok, dolgozom. Ezeket a bútorokat innen-onnan sikerül beszerezni. Amiben első ránézésre fantáziát látok, azt megragadom, és viszem haza, hogy új életet leheljek bele! Ezeket meg is tudod vásárolni, ha megnézed és kiválasztod a webshopban! Ezek a festett bútorok akár a te otthonodat is egyedivé varázsolhatják!

 

Milyen technikákkal készülnek?

 

Hallottad már ezeket a kifejezéseket?

  • antikolás
  • stencilezés
  • transzferálás

Nos, ezek azok a technikák, amikkel nemcsak egyszerűen új színt kap egy bútor, egy tárgy, hanem ezen felül kap a munkadarab valamilyen mintát. Ezeket a technikákat a későbbiekben a blogon részletesen is be fogom mutatni Nektek, illetve ha szívesen kipróbálnátok, jelentkezzetek legközelebbi workshopunkra!

stencilezés

 

Meg is nézheted!

 

Sőt, nemcsak megnézheted, meg is vásárolhatod azokat a lakberendezési tárgyakat, amelyeket felújítok, hiszen ezekkel neked már semmi gondod nincs.

Egyszerűen kiválasztod azt a darabot, ami leginkább tetszik, illetve legjobban beleillik a lakásod környezetébe, és megrendeled a webáruházban!

Ugye milyen egyszerű? 

 

Vennék egy klassz újrafestett bútort!

Gyere, látogass el a webshop felületre, és válaszd ki azt a bútort, vagy kisebb lakberendezési tárgyat, amit szívesen látnál a saját otthonodba! Azt válaszd, ami megdobogtatja a szívedet! 🙂