+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Autentico festékcsalád

Munkám során kizárólag az Autentico termékcsaláddal dolgozom. Környezet- és bababarát termékek, könnyen kezelhető krétafestékek, kültéren és beltéren is használhatóak.  Krétaalapú és mész alapú festékek, színes waxok, bútorolajak. Egyedülállóan széles, 158 féle színből álló palettából választhatjuk ki a leginkább tetsző színt.

Az innovatív kiegészítők kiválóak arra, hogy  a régi festéket könnyedén eltüntetheted, kiváltva az eddigi fáradságos munkát. Pélául a Bio-Strip festék-, lakk- és wax eltávolító szer.

Ezeket a termékeket webshopomban Te magad is meg tudod nézni, meg is vásárolhatod, és ha kedved tartja önállóan is tudsz vele felújítani.

Ha segítségre lenne szükséged, gyere el legközelebbi workshopunkra, ahol mindent megtanítunk neked!

 

Autentico VINTAGE festékek

 

Alkalmazás
Beltéri bútorok, Kreatív technikák

Javasolt felhasználás
Alkalmazható fa, műanyag, fém, üveg és más előkészített felületeken

Színválaszték
150 tagú színpalettánkból választhatsz, a mély, gazdag, autentikus Autentico színekből természetesen további egyedi árnyalatokat alkothatsz!

 

 

Autentico Vintage krétafesték

Autentico VERSANTE festékek

 

Alkalmazás:

Keverjük jól használata előtt!

Alkalmazd két rétegben ecsettel vagy hengerrel. A második réteg biztosítja a tökéletes, egyenletes lefedettséget. 30 perccel a festés után már száraz tapintású, de javasoljuk, hogy legalább 4 óra száradási időt hagyj a rétegek között.

A rétegek számát befolyásolhatja az alkalmazott technika.

Fontos: a Versante  Eggshell felület nem igényel további védelmet 

 

Autentico Versante festékek

A fenti termékeken kívül vásárolhatsz waxokat, BIO-STRIP rétegeltávolítót és különféle ecseteket is!

Ugorj át a webshopba!

Ha többet szeretnél tudni a festékekről, megtekintenéd a színválasztékot, vennél hozzá ecsetet, kiegészítőt, akkor nézz körül a webáruházban, ahol mindent megtalálsz és megvásárolhatsz!