+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Bútor újrafestés? Az meg mi?

 

Tudod, amikor nézegeted otthon a mama régi stelázsiját, és annyira de annyira ósdinak tartod, mégsincs szíved kidobni! Teszed jobbra, teszed balra, de sehol nem mutat jól!

Próbálsz rátenni valami párnát, vagy terítőt, hátha attól elviselhetőbb lesz, de nem! Addig szórakozol vele, míg egyszer csak a lomtárban, a padláson vagy a pincében találja magát szegény.

Nem kell ennek így történnie.

Te is tudod, hogy egyrészt ma már milyen drágán lehet új bútorokat beszerezni, másrészt, ha kicsit is szívedhez közel áll a hagyományőrzés, a régies stílus visszaidézése, akkor mentsük meg azt a stelázsit!

Találtál valahol egy régi tárgyat, ami megkopott, és a tulajdonosa épp ki akarja dobni? Látsz benne lehetőséget? Hiszen ez egy klassz kenyértartó, újságtartó állvány, és még sorolhatnám. Miért ne lehetne új életet lehelni bele, és ismét használatba fogni?

Jó hírem van! Lehet!

Láda felújítva

 

Hogyan?

 

Semmi más dolgod nincs, csak elmondanod, hogy milyen stílust látnál szívesen.

Milyen színek állnak közel a szívedhez, milyen egyéb berendezési tárgyaid vannak otthon, amikhez illene passzolnia a felújított tárgyadnak, és ajánlok hozzá megfelelő festéket, technikát. Ezeket a bútorokat, tárgyakat nagyon szívesen kezelésbe veszem.

Egyetlen dologban segíts nekem, hogy mondd meg, mit szeretnél. Hogy jobban képben legyek, és ötletet is tudjak neked adni a felújításhoz, szívesen elmegyek hozzád, hogy felmérjem a munkát.

Megnézem, hogy hova helyeznéd a kész darabot, mik az adott körülmények, mennyi időre és anyagra lesz szükségem a munkához. Azt is megbeszéljük, hogy nálad a helyszínen végezzem e el a munkát, esetleg vigyem el a kisebb darabokat, és készen hozzam vissza neked.

 

Mivel dolgozom?

 

Munkám során kizárólag az Autentico termékcsaláddal dolgozom. Környezet- és bababarát termékek, könnyen kezelhető krétafestékek, kültéren és beltéren is használhatóak.  Krétaalapú és mész alapú festékek, színes waxok, bútorolajak. Egyedülállóan széles, 158 féle színből álló palettából választhatjuk ki a leginkább tetsző színt.

Az innovatív kiegészítők kiválóak arra, hogy  a régi festéket könnyedén eltüntetheted, kiváltva az eddigi fáradságos munkát. Pélául a Bio-Strip festék-, lakk- és wax eltávolító szer.

Ezeket a termékeket webshopomban Te magad is meg tudod nézni, meg is vásárolhatod, és ha kedved tartja önállóan is tudsz vele felújítani.

Ha segítségre lenne szükséged, gyere el legközelebbi workshopunkra, ahol mindent megtanítunk neked!

Autentico festékcsalád

 

Nem fog ez nagyon sokba kerülni?

 

Képzeld el, hogy bemész egy antikoshoz, mennyi és mennyi pénzt kérnek el egy régi antik bútorért?! Te pedig eleve rendelkezel egy szépséggel, ami, igaz, hogy most még csúnyácskának tűnik, de egy igazi gyöngyszemet tudunk belőle varázsolni neked!

Én pedig miután felmértem a munkát, adok neked egy olyan ajánlatot, ami a pénztárcádat is kíméli!

Egyedi darabbal fogsz rendelkezni, amit biztosan nem látsz viszont senki nappalijában, konyhájában! Kell ennél több? Hiszen annál nincs is bosszantóbb, mint amikor az imádott darab valahol szembejön veled. Na, ez tutira nem fog! 🙂

 

Mitől válik még értékesebbé?

 

Ugye azt mondanom sem kell, hogy ezeknek a régi bútoroknak élete van! Megéltek több évtizedet, láttak könnyet, nevetést, és átéltek háborúkat. Ha tudnának mesélni, nagyon sok tapasztalatot osztanának meg velünk.

Bár mesélni nem tudnak, mégis magunkkal viszünk általuk egy szeletke történelmet. Őseink hagyatékát érdemes őrizni, használni, kamatoztatni. És amellett, hogy megőrizzük ezeket a bútorokat: íme!

 

Ami nem mellékes: a környezetvédelem!

 

Gondoljunk csak bele, ez is ugyanaz az újrahasznosítás, mint amikor a papírt, műanyagot, stb szelektálva adjuk le, hogy később újabb és újabb tárgyak készülhessenek belőle anélkül, hogy a Föld erőforrásit újra meg kellene csapolni!

A festék, amit használok, szintén környezet- és bababarát termék! Biztosan nem terheled vele a környezetet, sőt!

Teszel egy lépést afelé, hogy a környezet még unokáink idejében is élhető maradjon!

 

Óvjuk a környezetünket!

Szeretnél egy új régi bútort te is?

Keress fel bátran, és beszéljük meg, mutasd meg, miben tudok neked segíteni! Tedd egyedivé az otthonod felújított bútorokkal, tárgyakkal! Várom a hívásod!