+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Bútorfestés – az meg mi?

 

Tudod, amikor nézegeted otthon a mama régi stelázsiját, és annyira de annyira ósdinak tartod, mégsincs szíved kidobni! Teszed jobbra, teszed balra, de sehol nem mutat jól!

Próbálsz rátenni valami párnát, vagy terítőt, hátha attól elviselhetőbb lesz, de nem! Addig szórakozol vele, míg egyszer csak a lomtárban, a padláson vagy a pincében találja magát szegény.

Nem kell ennek így történnie.

Te is tudod, hogy egyrészt ma már milyen drágán lehet új bútorokat beszerezni, másrészt, ha kicsit is szívedhez közel áll a hagyományőrzés, a régies stílus visszaidézése, akkor mentsük meg azt a stelázsit!

Találtál valahol egy régi tárgyat, ami megkopott, és a tulajdonosa épp ki akarja dobni? Látsz benne lehetőséget? Hiszen ez egy klassz kenyértartó, újságtartó állvány, és még sorolhatnám. Miért ne lehetne új életet lehelni bele, és ismét használatba fogni?

Jó hírem van! Lehet!

Felújított bútorok megvásárlása

 

Nos, amellett, hogy szívesen megyek el hozzád újragondolni saját tárgyaidat, otthon szabad perceimben szintén festek, újítok, dolgozom. Ezeket a bútorokat innen-onnan sikerül beszerezni. Amiben első ránézésre fantáziát látok, azt megragadom, és viszem haza, hogy új életet leheljek bele! Ezeket meg is tudod vásárolni, ha megnézed és kiválasztod a webshopban!

 

Milyen technikákkal készülnek?

 

Hallottad már ezeket a kifejezéseket?

  • antikolás
  • stencilezés
  • transzferálás

Autentico festékek és kiegészítő termékek, felújított bútorok, tárgyak áruháza

 

Munkám során kizárólag az Autentico termékcsaláddal dolgozom. Környezet- és bababarát termékek, könnyen kezelhető krétafestékek, kültéren és beltéren is használhatóak.  Krétaalapú és mész alapú festékek, színes waxok, bútorolajak. Egyedülállóan széles, 158 féle színből álló palettából választhatjuk ki a leginkább tetsző színt.

Az innovatív kiegészítők kiválóak arra, hogy  a régi festéket könnyedén eltüntetheted, kiváltva az eddigi fáradságos munkát. Pélául a Bio-Strip festék-, lakk- és wax eltávolító szer.

Ezeket a termékeket webshopomban Te magad is meg tudod nézni, meg is vásárolhatod, és ha kedved tartja önállóan is tudsz vele felújítani.

Ha segítségre lenne szükséged, gyere el legközelebbi workshopunkra, ahol mindent megtanítunk neked!