+36 20 994 0940 hello@clarapaintdecor.hu

Miről szól?

A Gazdagmami.hu 2018-ban 9. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki kisgyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Miben segíthetek a partnereimnek?

Mindig is fontos volt számomra környezetünk védelme és gyermekeim egészsége. Emiatt kerestem olyan festéket ami mindezt tudja. Szintén közel állnak a szívemhez a régi bútorok, használati tárgyak amikhez kötődik az ember mert valamikor szüleinké nagyszüleinké volt. A festékekkel amiket forgalmazok ezeket a tárgyakat-kincseket lehet még szebbé vagy modernebbé varázsolni és így az emlék és örökké élhet bennük. Segítek a festék használatában, különböző technikákat mutatok és ha kell házhoz megyek bútort festeni vagy csak tanácsot adni.

És hogy miért szavazz rám?

Minden vágyam, hogy a hobbim a munkám legyen amivel megvalósulna egy nagy álmom. Hiszem, hogy nagyobb harmóniát tudnék teremteni a családom körében is mert összhangban lenne a munkámmal. Folyamatosan képzem magam, nyitott vagyok az új dolgokra és szenvedélyesen szeretem amit csinálok. Érdekel mások véleménye és a kritikákat nem sértésnek, hanem építő jellegű visszajelzésnek veszem. De ami mindennél fontosabb a két gyermekem!!! Ez megfizethetetlen! Ezért vágtam bele ebbe a vállalkozásba és hiszek benne, hogy ez az én utam…

Ide kérem a szavazatokat! 🙂